
Zendium, verbetert de mondgezondheid*
Zendium, de kracht van natuurlijk bescherming.
Zendium is een SLS-vrije, fluoride tandpasta die nieuwe inzichten geeft om een goede mondgezondheid te behouden. Dankzij ingrediënten die de natuurlijke beschermingsmechanismen van het speeksel stimuleren, brengt Zendium het orale microbioom in balans en wordt de gezondheid van het tandvlees bevorderd.*1-3 En dat is wetenschappelijk bewezen.

De unieke Zendium formulering
De unieke formule van Zendium bevat natuurlijke enzymen en proteïnen geïnspireerd op speeksel. Het bevat geen SLS-schuimmiddel, heeft een milde smaak en bevat 1450 ppm natriumfluoride.
WETENSCHAPPELIJK BEWIJS
Recente wetenschappelijke vorderingen, waaronder de next-generation DNA-sequentiebepaling, maakten het mogelijk om meer te leren over de positieve effecten van Zendium in de mond. Onderzoek toont aan dat Zendium zacht is voor de mond en de conditie van het tandvlees in goede gezondheid houdt. Ontdek hieronder het wetenschappelijk bewijs dat de werking van Zendium ondersteunt.

Zendium brengt het orale microbioom in balans
Baanbrekend microbiomisch onderzoek toont het effect van Zendium op bacteriesoorten in de mond aan.

Zendium bevordert gezond tandvlees
Wetenschappelijke en empirische onderzoeken tonen een significante verbetering aan in de gezondheid van het tandvlees met Zendium.

Zendium heeft een actieve formulering
De natuurlijke enzymen en proteïnen van Zendium zijn effectief in het verhogen van de natuurlijke weerstand van speeksel.

Zendium is zacht voor de mond
Wetenschappelijk onderzoek toont het positieve effect aan van Zendium op het zachte weefsel van de mond.
*Verwijst naar het tandplakmicrobioom in de mond en de relatieve aantallen van soorten bacteriën die worden geassocieerd met de gezondheid van tandvlees of tandvleesaandoeningen, na 14 weken lang twee keer per dag poetsen met Zendium, vergeleken met een baseline.
1. Adams S.E. et al. Sci. Rep. 7 (2017) 43344
2. Daly S et al. J. Dent. 80 (2019) S26-532
3. Pedersen A.M.L. et al J. Dent. 80 (2019) S13—S18
4. Green A et al. JDent 80 (2019) S33—S39