Lachende vrouw in de badkamer

Een gebalanceerd microbioom voor een natuurlijk gezonde mond

Zendium is geïnspireerd op het natuurlijke beschermingssysteem van de mond

De mond heeft het natuurlijke vermogen om zichzelf te beschermen. Dit is vooral te danken aan de het speeksel, dat beschermende enzymen en proteïnen bevat, waardoor het orale microbioom in balans blijft en de mond gezond. 

De formulering van Zendium is geïnspireerd op deze werking. Zendium is een tandpasta met fluoride voor dagelijks gebruik, met enzymen en proteïnen die gedeeltelijk overeenstemmen overeenkomen met die in speeksel. Door middel van actieve ingrediënten stimuleert Zendium natuurlijke antibacteriële componenten in het speeksel, waaronder waterstofperoxide en hypothiocyaniet. Zo helpt Zendium een gezonde balans van het microbioom te behouden.

De werking van Zendium is wetenschappelijk bewezen

Zendium biedt een natuurlijke aanpak voor de mondverzorging, en bewezen effectief. Het is wetenschappelijk bewezen dat Zendium op natuurlijke wijze de gezondheid van het tandvlees bevordert door het orale microbioom in balans te brengen.* Omdat het 0% SLS-schuimmiddel bevat, is Zendium zacht is voor de mond.

Een paradigmaverschuiving in mondverzorging

Zendium is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en zachte aanpak van mondverzorging, zonder in te leveren op de werkzaamheid.

*Verwijst naar het tandplakmicrobioom en het betrekkelijk grote aantal bacteriesoorten waarvan bekend is dat deze zijn gerelateerd aan de gezondheid van tandvlees, na 14 weken lang tweemaal daags poetsen met Zendium, vergeleken met een baseline.