Two women smiling

GEZONDERE MONDEN. GEZONDERE LICHAMEN.

Pregnant woman with her daughter

Het Draait Niet Alleen Om Schone Tanden

We zijn misschien goed in het schoon houden van onze tanden, maar weinigen denken aan de algehele mondgezondheid. In werkelijkheid moeten onze monden in elke levensfase beschermd en verzorgd worden. 

woman and baby smiling

Je Mond Doorstaat Heel Veel

Het microbioom ontwikkelt zich en verandert continu gedurende ons leven. Eten, drinken en onze levensstijl eisen allemaal hun tol. Zo verzwakt bijvoorbeeld zwangerschap het tandvlees en kan ouderdom ons een droge mond geven. Je microbioom helpt je mond te beschermen, wat die ook moet doorstaan.

zendium purpose microbiome

Je mond is de poort naar je lichaam. Letterlijk. Een gezond microbioom van de mond kan helpen bij het behouden van een goede weerstand.  Een microbioom dat uit balans is kan bijvoorbeeld voor beginnende tandvleesproblemen zorgen.  

woman smiling

ONS DOEL IS ONS PRODUCT

Zendium weet hoe teer onze monden zijn, daarom is Zendium niet alleen ontwikkeld om je orale microbioom te stimuleren maar ook om mild genoeg te zijn voor de meest gevoelige mond.  Daarom bevat Zendium geen SLS-schuimmiddel en worden milde ingrediënten en natuurlijke enzymen en proteïnen gebruikt.

BLIJF LEZEN