zendium who we are

Wie we zijn

zendium who we are 2

BAANBREKENDE WETENSCHAP GEÏNSPIREERD OP DE NATUUR

Destijds (en nu) waren tandpasta's erop gericht om bacteriën te bestrijden. Dr. Henk ontdekte dat de mond zichzelf van nature beschermt met een systeem van enzymen en proteïnen die de bacteriën in balans brengen. Hij ontwikkelde Zendium om dat systeem te voeden, en niet te bestrijden.

zendium purpose yoga beach

ONS DOEL

We willen de manier waarop de wereld denkt over de mondgezondheid veranderen. Om de link tussen het orale microbioom en de rest van het lichaam te promoten. En om je mond in elke fase van je leven te beschermen. Uiteindelijk gaat het erom mensen te helpen een langer en gezonder leven te leiden.

Zendium bootst het speeksel na door dezelfde enzymen en proteïnen toe te voegen

HOE ZENDIUM WERKT

Zendium helpt de goede en slechte bacteriën in de mond in balans te brengen om je orale microbioom te versterken. Het resultaat? Het is wetenschappelijk bewezen dat Zendium de gezondheid van het tandvlees bevordert en tegelijkertijd vier keer zo mild* is als een standaard tandpasta met SLS-schuimmiddel.

*4 keer zo mild voor zacht weefsel, 30 minuten na gebruik.  Wetenschappelijk bewezen, VK 2016, n = 30 

zendium who we are 2

WAT ZIT ER IN ONZE TANDPASTA'S?

Onze formule beschermt je mond op natuurlijke wijze door je orale microbioom te stimuleren*.  We gebruiken enkele van dezelfde enzymen en proteïnen die van nature voorkomen in speeksel, om de goede bacteriën in je mond te helpen groeien, terwijl onze SLS-vrije formule en milde smaken het zachte mondweefsel respecteren.

*Verwijst naar de gezondheid van tandvlees gerelateerd aan bacteriesoorten in tandplak, die een significante verandering vertoonden gedurende een wetenschappelijk onderzoek van 14 weken met 102 deelnemers.