Classic Zendium product

Tijd voor een nieuwe blik op de mondgezondheid

Onze mond verdient een vriendelijke en zachte behandeling. Maak kennis met Zendium: de tandpasta die is ontwikkeld om de goede bacteriën in de mond te stimuleren en zo de mond op natuurlijke wijze te beschermen.

woman smiling

BAANBREKENDE WETENSCHAP GEÏNSPIREERD OP DE NATUUR

Het prebiotisch effect van onze innovatieve formule ondersteunt het natuurlijke afweersysteem van je mond: het orale microbioom. Zendium gebruikt natuurlijke enzymen en proteïnen om de goede bacteriën in je mond te stimuleren*. Met zachte ingrediënten beschermt het ook het zachte weefsel van de mond.

*Verwijst naar de gezondheid van tandvlees  gerelateerd aan bacteriesoorten in tandplak, die een significante verandering vertoonden gedurende een wetenschappelijk onderzoek van 14 weken met 102 deelnemers.

Goed voor de mond en beter voor de planeet

 • Prebiotisch effect

  bevordert het microbioom in je mond

 • Minder afval

  Zonder kartonnen doosje

 • 100% natuurlijke enzymen

  stimuleren het afweersysteem van je mond

 • Tubes van >60% plastic van plantaardige oorsprong

  Verminderde CO2 uitstoot versus normale plastic tubes

 • Zonder sls

  bevat een mild schuimmiddel

 • Bespaar water

  Spoelt makkelijk uit

Zendium menselijk microbioom en oraal microbioom

Wat is het orale microbioom?

Het is je natuurlijke mondweerstand: een delicaat ecosysteem dat de juiste balans van bacteriën nodig heeft om gezond te blijven. Bovendien ondersteunt een gezond microbioom de gezondheid van het gehele lichaam. Zendium gebruikt natuurlijke enzymen en proteïnen die de goede bacteriën in je mond helpen groeien en tegelijkertijd de slechte bacteriën verminderen om een gebalanceerd microbioom te bewaren.