Lachende vrouw in de badkamer

Mensen op zoek naar een natuurlijke maar effectieve aanpak voor de mondverzorging

 

Een natuurlijke aanpak kiezen zonder in te leveren op de effectiviteit

Mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in wat ze in hun lichaam stoppen via hun voeding en wat ze op hun lichaam smeren via de producten die ze gebruiken. Hetzelfde geldt voor producten voor mondhygiëne: natuurlijke ingrediënten worden steeds gewoner en veel mensen zijn op zoek naar alternatieve benaderingen. Sommige tandpasta's met natuurlijke ingrediënten bevatten geen fluoride en hebben geen wetenschappelijke werkzaamheid. Daarom moeten we zorgen dat wanneer mensen op zoek zijn naar natuurlijke ingrediënten er geen concessies worden gedaan aan de gezondheid.

Zendium is geïnspireerd op het natuurlijke beschermingssysteem van de mond

De mond heeft het natuurlijke vermogen om zichzelf te beschermen. Dat is vooral te danken aan de opmerkelijke eigenschappen van het speeksel, dat beschermende enzymen en proteïnen bevat. Die helpen een gebalanceerd oraal microbioom en gezonde mond te bewaren. 

Zendium laat zich leiden door de manier waarop de mond zichzelf op natuurlijke wijze beschermt. Zendium is een tandpasta met fluoride voor dagelijks gebruik, met enzymen en proteïnen die gedeeltelijk overeenstemmen met die in speeksel. Door middel van actieve ingrediënten stimuleert Zendium natuurlijke antibacteriële componenten in het speeksel, waaronder waterstofperoxide en hypothiocyaniet. Dit helpt een gebalanceerd microbioom te bewaren. 

Zendium wordt ondersteund door wetenschappelijk bewijs

Zendium biedt een natuurlijke aanpak voor de mondverzorging, en ook heel belangrijk: met bewezen werkzaamheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat Zendium op natuurlijke wijze de gezondheid van het tandvlees bevordert door het orale microbioom in balans te brengen.* Omdat het 0% SLS-schuimmiddel bevat, is het ook wetenschappelijk bewezen dat Zendium zacht is voor de mond.

Een paradigmaverschuiving in mondverzorging

Zendium is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke benaderingen van de mondverzorging die die zacht zijn voor de mond zonder in te leveren op de werkzaamheid.

*Verwijst naar het tandplakmicrobioom en het betrekkelijk grote aantal bacteriesoorten waarvan bekend is dat deze zijn gerelateerd aan de gezondheid van tandvlees, na 14 weken lang tweemaal daags poetsen met Zendium, vergeleken met een baseline.