défenses naturelles

Adviseer
de Zendium die
geschikt is voor
uw patiënt 

Adviseer de Zendium die geschikt is voor uw patiënt

ZENDIUM RESPECTEERT DE MOND

Zendium heeft varianten die in verschillende behoeften van mondverzorging voorzien, zodat het een complete mondverzorgingsroutine aanbiedt om uw patiënten te helpen hun mond op natuurlijke wijze te beschermen. Zendium tandpasta en mondwater bevat natuurlijke enzymen en proteïnen die helpen de mond op natuurlijke wijze te beschermen.

Zendium tandpasta bevat natuurlijke enzymen en proteïnen met een overeenkomende werking als enzymen en proteïnen die in speeksel gevonden worden. Het is wetenschappelijk bewezen dat Zendium bacteriën gerelateerd aan gezondheid stimuleert en een gebalanceerd microbioom van de mond ondersteunt.1* Alle varianten van Zendium bevatten fluoride om tegen gaatjes te beschermen en bevatten geen SLS om het delicate zachte weefsel van de mond te respecteren.

1. Adams SE, et al. Sci Rep 2017; 7:43344.
*Verwijst naar het tandplakmicrobioom in de mond en de relatieve aantallen van bacteriën die worden geassocieerd met de gezondheid van tandvlees, na 14 weken lang twee keer per dag poetsen met Zendium, vergeleken met een baseline.

CLASSIC
TANDPASTA

Zendium Classic bevat natuurlijke enzymen en proteïnen die de mondweerstand verbeteren en de mond op natuurlijke wijze helpen te beschermen. Het bevat ook fluoride (1450 ppm) om het glazuur te versterken, en een mild schuimmiddel, waardoor het geschikt is voor mensen met gevoelige mondslijmvliezen. Zonder SLS.

COOL MINT
TANDPASTA

Geeft een milde mintsmaak om de mond te verfrissen. Met natuurlijke enzymen en proteïnen stimuleert Zendium Cool Mint tandpasta de goede bacteriën, vermindert het de slechte bacteriën en beschermt het je mond op natuurlijke wijze. Schuimt zacht en bevat geen schuimmiddel SLS, waardoor Zendium geschikt is voor zelfs de meest gevoelige monden.

FRESH+WHITE
TANDPASTA

Deze tandpasta combineert een frisse smaak met herstel van de natuurlijk witte kleur van je tanden en gebruikt natuurlijke enzymen en proteïnen om de mond te beschermen.

Sensitive
TANDPASTA

Naast Zendium's systeem van natuurlijke enzymen en proteïnen, flyoride (1450 ppm) en xylitol, bevat Zendium Sensitive 5% kaliumnitraat, speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden. Zonder SLS.

Sensitive Whitener
TANDPASTA

Naast natuurlijke enzymen en proteïnen en fluoride, bevat Zendium Sensitive Whitener disodium pyrophosphate om de natuurlijke witte kleur te herstellen. Daarnaast is Zendium Sensitive Whitener mild voor het glazuur.

Tandvlees Protect
TANDPASTA

Zendium Tandvlees Protect bevat natuurlijke enzymen en proteïnen met een overeenkomende werking als enkele enzymen en proteïnen die in speeksel gevonden worden, waaronder lactoferrine. Lactoferrine is een eiwit dat bekend staat om zijn verzachtende eigenschappen en het verminderen van bepaalde ijzer-afhankelijke bacterien gerelateerd aan een slechte mondweerstand.

KIDS NIJNTJE (0-5 JR)
TANDPASTA

Zendium Kids Nijntje is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen 0 en 5 jaar, om een gevoelige bescherming te bieden. Het heeft een milde fruitsmaak en bevat natuurlijke enzymen en fluoride (500 ppm) om de melktanden te helpen beschermen en versterken. Zonder SLS.

KIDS JUNIOR (5-12 JR)
TANDPASTA

Zendium Kids Junior (5-12 jr) is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5-12 jaar, om de nieuwe permanente tanden te beschermen en te versterken. Het heeft een milde mintsmaak en bevat Zendium's natuurlijke systeem van enzymen en proteïnen en fluoride (1450 ppm). Zonder SLS.

Zendium mondwater werkt in harmonie met Zendium tandpasta omdat het hetzelfde systeem van natuurlijke enzymen & proteïnen bevat. Het toevoegen van Zendium mondwater aan je dagelijkse mondverzorgingsroutine kan helpen de mond op natuurlijke wijze te beschermen. Zendium mondwater bevat 225ppm fluoride en is alcohol-vrij.

CLASSIC
MONDWATER

Zendium Classic mondwater bevat enzymen en proteïnen die de oorzaken van gaatjes en tandvleesproblemen helpen te bestrijden, om de mond op natuurlijke wijze te helpen beschermen. Het bevat fluoride (225 ppm), geen alcohol, en is zorgvuldig geformuleerd om mild te zijn voor de mond.

Back to top