zendium enfants
défenses naturelles zendium

BESCHERM   
DE MEEST
GEVOELIGE
MONDEN   

BESCHERM DE MEEST GEVOELIGE MONDEN

les jeunes bouches sensibles et délicates

ZENDIUM IS EEN MILDE TANDPASTA DIE JONGE MONDEN BESCHERMT

protège les jeunes bouches
jeunes bouches zendium

De mond van jouw kind beschikt over natuurlijke verdediging, met enzymen en proteïnen in het speeksel, om zich tegen tandheelkundige problemen te beschermen. Maar soms kan deze verdediging verzwakt zijn, waardoor tandplak, gaatjes, tandvleesproblemen, gevoeligheid of zelfs aften kunnen ontstaan.

Zendium bevat natuurlijke enzymen en proteïnen die van nature in de mond aanwezig zijn. Dus elke keer als je poetst, stimuleert Zendium de natuurlijke verdediging van de mond van je kind om zo de oorzaken van tandheelkundige problemen tegen te gaan.

formule douce
doux mais efficace zendium

Kinderen houden van tandpasta's die een milde smaak hebben en hun gevoelige mondjes respecteren.Hierdoor wordt het gemakkelijker om je kind de poetsgewoonte aan te leren en om de vereiste poetstijd elke poetsbeurt te halen.

Dit is waarom Zendium alleen zachte smaken en milde schuimmiddelen gebruikt. Daarmee is het geschikt voor zelfs de meest gevoelige jonge mondjes. Sterker nog, de milde formule is zelfs geschikt voor kinderen die last hebben van aften.

KIES DE JUISTE ZENDIUM TANDPASTA VOOR JE KIND

les jeunes bouches sensibles et délicates

ZENDIUM KIDS NIJNTJE (0-5 JR)

Zendium Kids Nijntje gebruikt natuurlijke enzymen die van nature al in de mond aanwezig zijn om de oorzaken van gaatjes en tandvleesproblemen te helpen bestrijden. Met elke poetsbeurt, stimuleert het de natuurlijke verdediging en helpt Zendium de oorzaken van tandheelkundige problemen, zoals gaatjes, tandvleesproblemen en gevoeligheid te bestrijden. Zendium Kids Nijntje heeft een lagere hoeveelheid Fluoride (500ppm) dan tandpasta's voor volwassenen en bevat geen SLS (sodium lauryl sulfate) om de gevoelige mond van je kinderen te respecteren. De milde, fruitige smaak van Zendium is speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen.

BEKIJK PRODUCT
zendium protège les jeunes bouches

ZENDIUM KIDS JUNIOR (5-12 JR)

Zendium Kids Junior gebruikt natuurlijke enzymen die van nature in de mond aanwezig zijn om de oorzaken van gaatjes en tandvleesproblemen te bestrijden. Met elke poetsbeurt, stimuleert het de natuurlijke verdediging en bestrijdt het de oorzaken van tandheelkundige problemen, zoals gaatjes, tandvleesproblemen en gevoeligheid. De formule bevat 1450 ppm Fluoride om de nieuwe permanente tanden te helpen versterken. Zendium bevat geen SLS (sodium lauryl sulfate) om de gevoelige mond van je kinderen te respecteren en is speciaal ontwikkeld voor kinderen.

BEKIJK PRODUCT

TIPS OM JE KINDEREN TE HELPEN GOED TE POETSEN

  1. Begin met poetsen zo gauw de eerste tand zichtbaar is.
  2. Poets ten minste twee minuten, twee keer per dag (een keer in de ochtend en een keer voor het slapengaan) om de tanden te beschermen en om tanden poetsen een routine te maken voor het kind.
  3. Maak poetsen makkelijk. Poets samen met je kind, leg uit wat je doet en herhaal dezelfde stappen elke dag.
  4. Zet je kind op schoot, houd met een vinger de wang opzij en poets met de andere hand. Ondersteun het hoofd bij baby's.
  5. Poets met kleine, cirkelvormige bewegingen over de tandvleeslijn, zonder te veel kracht te zetten.
  6. Gebruik een hoeveelheid ter grootte van de pinknagel van het kind.
  7. Help het kind met poetsen tot 9- of 10-jarige leeftijd.
Back to top